تبلیغات


سلام دوستان مهربان

امروز تصمیم داریم

با هم طرز روبان زدن به کیک را

تمرین کنیم
(از روبانهای تزیینی چند رنگ استفاده كنید تا كیكتان جذاب تر شود)

 
این همكاری راهیست به سوی خلاقیت بیشتر شما
منتظر تجربه های شما هستیم

آموزش

شما بعد از طبخ کیک
وسردشدنش
خامه را بوسیله کاردک (یاپشت کاردهای پهن)
روی کیک میمالیم
میگذاریم تو یخچال خودش را بگیره

نکته:قبل از طبخ کیک کمی ژله  خوراكی درست کنید
حالا
مواد زیر را حاضر کنید

1بامتر دور کیک را اندازه بگیرید
به اندازه ان یک روبان 2سانتی(دلخواه تا7سانتی هم زیبا میشود)


2باقلموی تمیز.ژل خوراكی از قبل اماده شده را قسمت پایین كیك میمالیم

3روبان را روی قسمت ژل خوراكی مالیده شده میچسبانیم

4باچسب شیشه ای طبق شكل پاپیونی حاضر میكنید
5مقداری چسب شیشه ای لوله كرده وبه روبان كیك میچسبانیم .تا پاپیون راروش نصب كنیم
نكته: برای پاپیونهای سنگین بهتره از خلال دندون هم كمك بگیرید
شما خلاقان
میتوانیدپاپیون دوطبقه بسازید

 

Top full of roses Intricate Swirl Wedding Stack